Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

νέα επίθεση της χρυσαυγιτών στο Παλαιό Φάληρο

"Δεν θα κάνουμε επερωτήσεις στη Βουλή. Αν κάνουμε όσα κάνουμε χωρίς κοινοβουλευτική ασυλία, σκεφτείτε πόσα θα κάνουμε τότε"
Ν. Μιχαλολιάκος

Σήμερα το βράδυ έκαναν άλλη μια επίθεση, αυτή τη φορά εναντίον του Παναγιώτη Παπαδόπουλου (Κάιν) ο οποίος μοίραζε αντιφασιστικά φυλλάδια μία μέρα μετά την προεκλογική ομιλία των χρυσαυγιτών στο Παλαιό Φάληρο. Δέκα άτομα του επιτέθηκαν και αναγκάστηκε να βουτήξει στη θάλασσα για να γλιτώσει. Το κείμενο καταγγελίας γράφει ο γιος του και το υπογράφει όλη η οικογένεια (πηγή: Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών).

Ίσως έχει σημασία ποιος είναι ο Κάιν, ίσως και όχι. Εγώ θα πω πως όχι, γιατί πλέον αυτό που ισχύει είναι το σε ποιον θα πέσει ο επόμενος κλήρος, να δούμε ποιος θα φαγωθεί. Μπορεί να είσαι εσύ, η κόρη σου, ο αδερφός σου, ο θείος σου, ο γείτονάς σου. Δεν έχει σημασία αν είσαι ξένος ή όχι, ομοφυλόφιλος ή όχι, αριστερός ή όχι, αναρχικός ή όχι. Για όλους έχει το μακρύ χέρι του χρυσαυγίτη. Με τη δική σου ανοχή και υποστήριξη. Άντε με το καλό και με τη βουλευτική ασυλία! Έτσι για να γουστάρουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνε ένα σχόλιο ή στείλε κάτι ενδιαφέρον που διάβασες για τη Χρυσή Αυγή και το νεοναζισμό στην Ελλάδα