Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

προσαγωγή της κόρης του Μιχαλολιάκου για ξυλοδαρμό αλλοδαπού

Σωστός πατέρας είναι αυτός που μεγαλώνει τα παιδιά σύμφωνα με τις αρχές του. Κι αυτό φαίνεται να έχει κάνει ο μπαμπάς Μιχαλολιάκος. Εκτός από τη χαρά και ανταμοιβή που του δίνουν τα πνευματικά του παιδιά δέρνοντας και τραυματίζοντας αλλοδαπούς, μετανάστες κλπ., χτες τον έκανε περήφανο και η κόρη του!

Σύμφωνα με άρθρο που ανάρτησε πριν λίγες ώρες η εφημερίδα Έθνος, η κόρη του Μιχαλολιάκου προσήχθη μαζί με άλλους για τον ξυλοδαρμό ενός Πακιστανού μέσα στο σουβλατζίδικο που δουλεύει στην Αθήνα, οδ. Πειραιώς και Θράκης. Η επίθεση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας (!!!) των φασιστοειδών στο κέντρο της Αθήνας, που δεν θα μπορούσε, υποθέτω, να ολοκληρώσει επιτυχώς το έργο της χωρίς μερικές εκκαθαρίσεις.

Παράλληλα μια κρανοφόρα ομάδα φαίνεται ότι έχει αναλάβει την εκκαθάριση μιας άλλης γειτονιάς της Αθήνας, του Νέου Κόσμου. Στο γύρισμα του μήνα επιτέθηκαν σε έναν Αλβανό και λίγο αργότερα σε δυο Πολωνούς. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό. Ο ένας είναι τραυματισμένος σοβαρά.

Οργή...

1 σχόλιο:

  1. Μαζί της και δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής
    http://tvxs.gr/news/ellada/epitheseis-kata-metanaston-sti-mixanokiniti-poreia-tis-xrysis-aygis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάνε ένα σχόλιο ή στείλε κάτι ενδιαφέρον που διάβασες για τη Χρυσή Αυγή και το νεοναζισμό στην Ελλάδα